Tas, vai kotletes iznāk garšīgas, ir atkarīgs ne tikai no maltas gaļas kvalitātes.
Ļoti svarīgi ir ievērot proporcijas. Mēs jums pastāstīsim, cik daudz kotletēm pievienot maizi un sīpolu.
Kā pagatavot labu kotletēm paredzētu malto gaļu
Maizi pievieno, lai palielinātu maltās gaļas tilpumu un piešķirtu kotletēm pufīgumu.
Lasi vēl: Kad decembrī vislabāk skābēt kāpostus: nepalaidiet garām šīs dienas
Vienam kilogramam maltas gaļas nepieciešams ne vairāk kā 200-250 gramu maizes.
Sīpolus kotlešu mīklā var pievienot gan neapstrādātus, gan ceptus.
Ceptu sīpolu uz kilogramu maltas gaļas vajag 200-300 gramus, neapstrādātu – ne vairāk kā 200 gramus.